FDU

Täysin ohjelmoitava ja luotettava taajuusmuuttaja. FDU on suunniteltu vaihteleville momenteille, kuten virtauksen ja paineen ohjaukseen.

Emotron FDU taajuusmuuttaja tarjoaa luotettavan, kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen käytön pumppuihin, puhaltimiin ja kompressoreihin. Virtauksen ja paineen tarkka hallinta varmistaa optimoidun käytön ja pienemmän energian kulutuksen sekä minimoi seisokkiajan.

Emotron FDU suojaa myös laitteita vaurioilta sekä ylimääräiseltä kulumiselta. Kaikki toiminnot ovat IP54 suojatun kotelon sisällä ja se on asennettavissa kustannustehokkaasti lähelle käyttökohdetta. Täydellinen valikoima kattaa moottoritehot 0,55kW – 3000kW

FDU/VFX esite

FDU käyttöohje EN

VFX

Turvallinen ja tarkka liikkeen hallinta kaikille dynaamisille ja vakiomomenttikäytöille.

Emotron VFX taajuusmuuttajat on suunniteltu vaativiin murskain, nosturi ja sekoitin käyttöihin. Prosessin tarkalla ohjauksella saadaan täysi hyöty luotettavasta, kustannustehokkaasta ja käyttäjäystävällisestä käytöstä. Taajuusmuuttaja saadaan tarkkailemaan prosessia ja se havaitsee siellä tapahtuvat muutokset, tällöin voidaan mahdollinen vioittuminen havaita ajoissa ja vältytään ylimääräisiltä vaurioilta ja seisokilta. Suoran momentinsäädön, tarkan nopeusohjauksen ja tehokkaan vektorijarrutuksen yhdistelmä tekee VFX järjestelmästä täydellisen vaihtoehdon vaativiin käyttöihin. Kaikki toiminnot ovat IP54 suojatun kotelon sisällä ja se on asennettavissa kustannustehokkaasti lähelle käyttökohdetta. Täydellinen valikoima kattaa moottoritehot 0,55kW – 3000kW.

FDU/VFX esite

VFX käyttöohje EN

VS10/30 ja DSV15/35

Ulkomitoiltaan erittäin pienikokoinen taajuusmuuttajasarja, 0.75kW taajuusmuuttajan koko vain 60x180x130mm. Hyvä ylikuormitettavuus ja monipuoliset liitännät. DSV sarjassa lisäksi termistori- ja jarruvastusliitännät vakiona sekä optiona väyläliityntäkortit.

Emotron VS10/30 sekä DSV15/35 laitteet ovat kooltaan pieniä, mutta niissä on paljon ominaisuuksia. Ne soveltuvat joustavasti sovellustarpeisiisi. Kompakti koko tarjoaa helpon asennuksen ja käyttäjäystävällinen laitteisto nopean käyttöönoton.

DSV15/35 laitteet tarjoavat luotettavan ja kustannustehokkaan käytön vaativiin käyttöihin. Tuotesarja sisältää koot 0,25-22kW. DSV tuotteissa on sisäänrakennettu termistoriliitäntä ja jarrukatkoja. Lisävarusteena tähän saatavissa väyläliitännät.

VS10/30

DSV15/35

 

FlowDrive

Emotron FlowDrive on suunniteltu käytettäväksi jäteveden pumppausasemissa, joissa on 1 tai 2 pumppua. Sen sydän on automaattinen pinnankorkeuden ohjaus – joka optimoi energiankäytön, minimoi huoltotarpeet ja mahdollistaa reaaliaikaisen prosessin valvonnan.

Flowdrive esite

Flowdrive tekniset tiedot

TSA

Emotron TSA pehmokäynnistimet nostavat moottoreiden ohjaukset uudelle tasolle. Pehmeä käynnistys ja älykäs kuormanseuranta sekä vankka ja kompakti muotoilu. Sisäänrakennettu ohituskontaktori nopeuttaa asennusta ja käynnistin saadaan mahtumaan pienempään tilaan. Ominaisuudet ovat kuin taajuusmuuttajassa, vain nopeuden säätö puuttuu.

Pehmokäynnistimet esite

TSA käyttöohje

MSF

Enemmän kuin pelkkä pehmokäynnistin.

Sähkömoottorin käynnistimiseen liittyy usein haasteita, kuten korkeat käynnistysvirrat ja laitteiden mekaaninen rasitus. Emotron MSF ratkaisee nämä haasteet ja paljon enemmän. Käynnistys- ja pysäytystapahtumat on optimoitu. Kehittyneet jarrutustekniikat lisäävät tuottavuutta ja sisäänrakennetut valvontatoiminnot suojaavat prosessia. Helppo asennus ja käyttöönotto säästävät aikaa ja rahaa.

MSF laite on tehty todella rankkaan käyttöön.

Pehmokäynnistimet esite

MSF käyttöohje